Individuele trajecten

Individuele trajecten

Op Het Paardrijk is het mogelijk speciale individuele begeleiding te krijgen waarbij de paarden en de omgeving ingezet worden.

Afhankelijk van jouw zorgvraag kom je op een moment van de dag in de week waar jouw doel geoefend kan worden. Voor de één kan dat zijn dat je oefent met structuur aanbrengen, of zelfstandig leert werken zonder last te hebben van alle indrukken om je heen. Voor een ander gaat het om contact maken en contact onderhouden. Vertrouwen hebben in jezelf, opkomen voor jezelf is in samenwerking met paarden goed te oefenen. Ook ontspannen en je hoofd leeg maken zijn waardevolle thema’s die altijd aan bod komen als we tussen de paarden in de natuur zijn.

Het kan zijn dat je niet weet wat voor jou een doel zou kunnen zijn en dat je niet weet wat voor mogelijkheden je hebt. Het kan zijn dat je helemaal niet weet wat je wilt. Ook daarin kunnen we je begeleiden.

We werken ervaringsgericht. Leren door te doen. Wat heb je nu nodig om te zijn wie je bent, vrij van angst en onzekerheid. Wat zijn de talenten die je in kunt zetten zonder dat je wist dat je ze had. Het leren kennen van jezelf en lichamelijk voelen hoe het met je is komt in het werken met paarden altijd aan bod.

We zijn er o.a. voor kinderen, pubers, jongvolwassenen die hooggevoelig, onzeker zijn, een laag zelfbeeld hebben, autisme, PDD-Nos en/of ADHD hebben en kinderen die gepest worden. We zijn bekend en ervaren met heel veel verschillende problematieken vraag gerust naar onze mogelijkheden.

Ons tarief voor individuele begeleiding is € 65,- per uur. Dit is een ander tarief dan gemeentes hanteren. Wij werken met HBO geschoold personeel en therapeutisch opgeleide ZZP’ers. We kunnen daarom de kwaliteit bieden die we graag willen en nodig vinden om een kind ook daadwerkelijke te helpen. Neem een kijkje op “wie zijn we” om meer over de speciale begeleiders te weten te komen.

Pas indien een traject vergoed wordt door PGB dient de beschikking voor de start met het intakegesprek afgegeven te zijn.

Voor aanmelding of informatie over de individuele begeleiding kun je contact opnemen met ons info@teampaardenzorg.nl

Houd rekening met een kleine wachtlijst.